Stamboom Van Klaveren » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 134:

Johanna Jans BIJLSTRA is overleden op 19 augustus 1837 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sjoerdtje de VRIES is geboren op 8 december 1837 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Reintje KAPPENBURG is geboren op 15 december 1837 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan van KLAVEREN is overleden op 20 januari 1839 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Louisa van KLAVEREN is geboren op 2 april 1839 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Petrus van KLAVEREN en Marie KALTHOF zijn getrouwd op 10 mei 1840 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Frederika van KLAVEREN is geboren op 15 juni 1840 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes van KLAVEREN is geboren op 20 april 1841 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Catharina van KLAVEREN is geboren op 13 januari 1843 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Beitske van KLAVEREN is geboren op 13 januari 1843 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.