Stamboom Van Gastel en Van der Kleij

De publicatie Stamboom Van Gastel en Van der Kleij is opgesteld door Heleen van Gastel-Kroone (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 1.634 personen. Vanwege privacy zijn 78 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 30 oktober 2010.


De stamboom behelst de familienamen: van Gastel, van der Kleij, van der Vlist en Verwijk. De personen in de stamboom komen voornamelijk voor in de provincie Zuid-Holland en Utrecht, in de plaatsen Den Haag, Wassenaar, Gouda, Harmelen en Kamerik.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!