genealogieonline

Stamboom Van der Valk

Foto van A.W.M. (Dolf) van der Valk

De publicatie Stamboom Van der Valk is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 38.892 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 4 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Half november 2021 heeft er een update plaatsgevonden van de gegevens. Mijn streven is om op de 'kwartier punten' de DTB-documenten toe te voegen.

In de directe kwartieren zijn op vele fronten uitbreidingen verricht in de takken van de families van der Val(c)k, Spierenburg, van Houten, Steenvoorden - Overwater - Brockhoff, Martens - van den An(c)ker, van den Hengel - van Hulst - van Erp, van de Coevering - Vos, Kramer - van Wijk en vele anderen. Deze families houden direct verband met de stamboom van mijn kleinkinderen.

De database op mijn PC bevat ruim 40.000 personen, waarvan er een aantal vanwege privacy redenen niet zichtbaar zullen zijn. Mochten jullie aanknopingspunten/verschillen in/met de eigen stamboom vinden, laat me dit dan weten en dan kunnen we elkaars gegevens nader bekijken.

Wederom hebben vele mensen aanvullingen cq verbeteringen aangereikt. Deze personen wil ik hartelijk danken voor hun inbreng via de forumvragen of persoonlijke mails.
Mochten jullie gegevens overnemen, dan natuurlijk graag met bronvermelding! Op die manier is duidelijk wie de gegevens aanbrengt. 


Veel zoekplezier


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!