genealogieonline

Stamboom Van der Valk

Foto van A.W.M. (Dolf) van der Valk

De publicatie Stamboom Van der Valk is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 23.878 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 524 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Op 6 juni 2019 heeft er een update plaatsgevonden op de reeds bestaande gegevens. In de kwartieren zijn op vele fronten uitbreidingen verricht in de takken van de families van der Val(c)k, Spierenburg, van Houten, Steenvoorden, Overwater - Brockhoff, Martens - van den An(c)ker, Richter, van den Hengel - van Hulst, van de Coevering, Kramer - van Wijk en vele anderen. Deze families hebben een directe connectie met de stamboom van mijn kleinkinderen. De database op mijn PC bevat nu ruim 24.000 namen, waarvan er een aantal vanwege privacy redenen niet zichtbaar zullen zijn. Mochten jullie aanknopingspunten/verschillen in/met de eigen stamboom vinden, laat me dit dan weten en dan kunnen we elkaars gegevens nader bekijken.

Wederom hebben vele mensen aanvullingen cq verbeteringen aangereikt. ,Deze personen wil ik hartelijk danken voor hun inbreng via de forumvragen of persoonlijke mails.
Mochten jullie gegevens overnemen, dan natuurlijk graag met bronvermelding! Op die manier is duidelijk wie de gegevens aanbrengt. Na diverse oude archieven in de familie zijn op één na alle foto's van mijn overgrootouders boven water gekomen.


Veel zoekplezier


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!