Stamboom Van der Valk

Foto van A.W.M. (Dolf) van der Valk
De publicatie Stamboom Van der Valk is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 43.710 personen. Vanwege privacy zijn 2.572 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 30 november 2022.


In november 2022 is er een update geweest van de gegevens. Mijn streven is om op de 'kwartier punten' de DTB-documenten toe te voegen. De trouwfoto's van ooms en tantes zijn nu toegevoegd.

In de directe kwartieren zijn op vele fronten uitbreidingen verricht in de takken van de families van der Valck/Valk, Spierenburg, van Houten, Steenvoorden - Overwater - Brockhoff, Martens - van den Ancker, van Beek-van Nus, van den Hengel - van Hulst - van Erp, van de Coevering - Vos, Kramer - van Wijk en vele anderen. Deze families houden direct verband met de stamboom van mijn kleinkinderen.

De database op mijn PC bevat ca 47.000 personen, waarvan er een aantal vanwege privacy redenen niet zichtbaar zullen zijn. Mochten jullie aanknopingspunten/verschillen in/met de eigen stamboom vinden, laat me dit dan weten en dan kunnen we elkaars gegevens nader bekijken.

Wederom hebben vele mensen aanvullingen cq verbeteringen aangereikt. Deze personen wil ik hartelijk danken voor hun inbreng via de forumvragen of persoonlijke mails.
Mochten jullie gegevens overnemen, dan natuurlijk graag met bronvermelding! Op die manier is duidelijk wie de gegevens aanbrengt. 

Er zijn diverse aanknopingspunten in de stambomen, die verzameld zijn in Families in Noord-Oost Brabant » Genealogie Online (ruim 12.000 personen)


Veel zoekplezier

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!