Families in Noord-Oost Brabant

Foto van AWM (Dolf) van der Valk
De publicatie Families in Noord-Oost Brabant is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 17.614 personen. Vanwege privacy zijn 483 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 7 november 2023.


Vanuit diverse kringen krijg je soms vragen om naar een stamboom te kijken of na te gaan waar men vandaan komt.

Deze verzameling van diverse families, die in de afgelopen jaren in NO-Brabant woonden, maar vaak elders in Nederland (of daarbuiten) hun oorsprong hebben, zijn in deze publicatie bij elkaar gebracht.

In de nieuwe versie van november 2023 zijn de volgende families aangepast: van Creij (Rosmalen), Pijnenburg (Schijndel), van Gaal - Merx (Berghem) en van den Heuvel (Schaijk)

Mochten er families en/of personen overgenomen worden, dan graag de bron vermelden.

Er zijn enige overeenkomsten met Stamboom Van der Valk » Genealogie Online . Die zijn in beide stambomen zo goed mogelijk aangegeven.

Bij personen staat soms bij geboorte <(jaartal) met (plaatsnaam). Dat betekent dat ze getuige zijn geweest bij een doop of huwelijk 30 jaar later.

Mochten er aanvullingen zijn dan hoor ik het graag.

Veel zoekplezier

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!