Stamboom Van der Molen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 629:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Doeve (overleden in 1811), een kind van Derk (Jansen) Doeve en Maria (Gerrits) Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Hogers (geboren in 1811), een kind van Jan Hogers en Gerrigjen Wijnen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Docter (overleden in 1812), een kind van Daniel Docter en Geesjen Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gern (geboren in 1812), een kind van Jan (Joannis) Gern en Anna (Gerrits) Harjer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijtje Willemsdr 't Hart (overleden in 1813), een kind van Willem (Claesse) 't Hart en Grietje (Klaasdr) Rijsdijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huig 't Hart Willemsz (overleden in 1813), een kind van Willem (Claesse) 't Hart en Grietje (Klaasdr) Rijsdijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Johanna Leemkuil (geboren in 1813), een kind van Willem Leemkuil en Johanna Brinkenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenneken Stormink (geboren in 1813), een kind van Egbert Stormink en Maria Roeterdink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Tamboer (geboren in 1813), een kind van Jan (Derks) Tamboer en Jacoba Jans Witteveen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Eeken (geboren in 1813), een kind van Hendrik (Everts) van Eeken en Geertje (Jacobs) Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.