Stamboom Van der Molen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 629:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus van der Linden (geboren in 1796), een kind van Wilhelmus van der Linden en Henrica van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica van der Linden (geboren in 1796), een kind van Wilhelmus van der Linden en Henrica van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus van der Linden (geboren in 1796), een kind van Wilhelmus van der Linden en Henrica van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Jans Jans Knol (geboren in 1796), een kind van Jan (Henderiks) Knol en Johanna (Jans) Zwarts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Japik Straks (geboren in 1797), een kind van Hendrik Straks en Aartje van Geerestein, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Jans Jans Knol (geboren in 1799), een kind van Jan (Henderiks) Knol en Johanna (Jans) Zwarts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietjen Jans Jans Knol (geboren in 1799), een kind van Jan (Henderiks) Knol en Johanna (Jans) Zwarts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van den Berg (geboren in 1801), een kind van Leendert van den Berg en Hendrina visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruij van den Berg (geboren in 1809), een kind van Leendert van den Berg en Hendrina visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marrigje Thijs Tromp (geboren in 1811), een kind van Thijs (Frans) Tromp en Aaltjen (Willems) Meinders, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jentjen Tromp

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.