Stamboom Van der Molen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 629:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter (geboren in 1698), een kind van Jacob (Jacobs) Jong en Antje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna de Loos (geboren in 1709), een kind van Henricus de Loos en Catharina van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria de Loos (geboren in 1711), een kind van Henricus de Loos en Catharina van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth de Loos (geboren in 1716), een kind van Henricus de Loos en Catharina van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Verstijnen (geboren in 1738), een kind van Adrianus Verstijne en Cornelia de Loos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van den Eijnden (geboren in 1740), een kind van Theodorus van den Eijnden en Henrica Frissars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van den Eijnden (geboren in 1745), een kind van Theodorus van den Eijnden en Henrica Frissars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mattheis van Moerkerken (geboren in 1759), een kind van Cornelis van Moerkerken en Maria Engelhart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina van Laarhoven (geboren in 1768), een kind van Franciscus van Laarhoven en Maria Verdijsteldonk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina van Laarhoven (geboren in 1768), een kind van Franciscus van Laarhoven en Maria Verdijsteldonk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.