Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 63:

Evert Engelkes Eimers is overleden op 3 november 1868 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Epko Schuur is geboren op 25 november 1868 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Bartels Houwenga is overleden op 11 maart 1870 te Bedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bedum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Engelke Eimers en Agatha Abelia van der Eijnde zijn getrouwd op 26 mei 1870 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Evert Engelke Eimers is geboren op 3 februari 1872 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Hayenga is geboren op 6 mei 1872 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Julia Cornelia van Mierlo is overleden op 9 juli 1873 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Jacoba Johanna Uilkens is geboren op 29 augustus 1873 te Ezinge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ezinge » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Josephus Cornelius Hamilton en Meena Seigina Smaal zijn getrouwd op 4 maart 1875 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Ebelina Catharina Allagonda Slemmer is geboren op 3 februari 1877 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.