Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 63:

Sientje van Houten is geboren op 23 december 1834 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina van Giffen is overleden op 4 maart 1835 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hielktje van Ouden is geboren op 13 juni 1835 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Evert Engelkes Eimers en Annechijn Herwich zijn getrouwd op 21 november 1839 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van Ende en Regina Frederika Wolthuis zijn getrouwd op 30 juli 1840 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Engelke Eimers is geboren op 31 augustus 1841 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Ende is geboren op 16 maart 1842 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Meena Seigina Smaal is geboren op 28 februari 1844 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albert Jannes van Ende is geboren op 15 juli 1844 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pier Mos en Catharina Brink zijn getrouwd op 6 mei 1848 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.