Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 276:

Wieger Wiegers van der Heide is geboren op 30 augustus 1823 te Ferwerderadiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadiel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes Lodewijkus Sybertus van Ginkel is geboren op 27 juli 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anne van Klinken en Janke van Zalen zijn getrouwd op 14 november 1824 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Korneliske Romkes van der Streek is geboren op 21 oktober 1825 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wieger Wiegers van der Heide is overleden op 24 november 1825 te Ferwerderadiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadiel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lieuwe Johannes Cusviller en Froukje Geerts Kruger zijn getrouwd op 28 januari 1826 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Saakje van Klinken is geboren op 29 oktober 1826 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sijtse Henstra is geboren op 27 november 1826 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Conradus (Pieters) Westra is geboren op 2 oktober 1827 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Gielstra is geboren op 8 juni 1828 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.