Stamboom Van Dalen en Lanting » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 111:

Jan van Noord en Ludolfiene Barbara Thoel zijn getrouwd op 17 mei 1871 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sikke de Beer is geboren op 3 augustus 1872 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Bartha Eerhard is geboren op 21 april 1873 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Hendriks Wijbenga en Willemke Annes Lourens zijn getrouwd op 22 mei 1873 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sytske van Noord is geboren op 9 februari 1874 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Renier Olberts is overleden op 9 december 1874 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Luitzen Karels Eerhard en Albertje Dolstra zijn getrouwd op 15 mei 1881 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Karel Eerhard is geboren op 3 april 1882 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anne Eerhard is geboren op 7 maart 1884 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Lucas Eerhard en Moetsche van Zinderen zijn getrouwd op 10 januari 1886 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.