Stamboom Van Dalen en Lanting » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 111:

Aaltje Pekema is geboren op 9 oktober 1859 te Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoukjen Tjeerds de Wit is overleden op 17 november 1859 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lucas Eerhard is geboren op 18 december 1860 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trientje Eerhard is geboren op 9 december 1863 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Moetsche van Zinderen is geboren op 17 november 1864 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wiepkje van der Meer is geboren op 28 januari 1865 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » geboorteregister.

Bekijk suggestie

NN Eerhard is overleden op 15 juni 1866 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

NN Eerhard is geboren op 15 juni 1866 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoukjen Eerhard is geboren op 2 januari 1870 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjallingi van Dalen is overleden op 23 maart 1870 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.