Stamboom Van Burssens - Trienpont

Foto van Guido Burssens
De publicatie Stamboom Van Burssens - Trienpont is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 21.825 personen. Vanwege privacy zijn 1.008 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 22 november 2010.


Bij deze wil ik mijn dank betuigen aan iedereen die meegeholpen heeft om deze stamboom samen te stellen. In het bijzonder aan Rene Burssens en Paul Saerens. Andere bronnen: Geneanet Genealogie on line Rijksarchief Beveren

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!