Stamboom Van Beveren uit Wassenaer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.941 - 1.948 van 1.948:

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Kornet (overleden in 1963), een kind van Hermanus Kornet en Willempje Jongewaard, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Gravestijn (overleden in 1964), een kind van Martinus Gravesteijn en Guurtje Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis Hotting (overleden in 1964), een kind van Johannis Hotting en Geertruij Jannetje Verschuur, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Abraham Hotting

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikje Ahlrichs (overleden in 1965), een kind van Jacob Ahlrichs en Gerritje Scholten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rimpkje Muller (overleden in 1965), een kind van Dirk Muller en Catharina Cornelia van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dorothea Gravesteijn (overleden in 1965), een kind van Adrianus Gravesteijn en Doortje Bouwknegt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Lagendijk (overleden in 1966), een kind van Jan Lagendijk en Elisabeth Alderliesten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Duifje Plooijer (overleden in 1969), een kind van Marcus Plooijer en Jannetje Kemphuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.