Stamboom Van Beveren uit Wassenaer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.931 - 1.940 van 1.948:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijntje Haanschoten (overleden in 1960), een kind van Aalbertus Haanschoten en Hendrika Baars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Adriana Haanschoten (overleden in 1960), een kind van Aalbertus Haanschoten en Hendrika Baars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van der Woude (overleden in 1961), een kind van Cornelis van der Woude en Jacoba Reuriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elia van den Nieuwendijk (overleden in 1961), een kind van Petrus Jacobus van den Nieuwendijk en Pietertje Baas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hotting (overleden in 1961), een kind van Johannis Hotting en Geertruij Jannetje Verschuur, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Abraham Hotting

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Emmer (overleden in 1962), een kind van Martinus Emmer en Maartje Stolp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Martinus Noordzij (overleden in 1962), een kind van Leendert Noordzij en Cornelia Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Emmer (overleden in 1962), een kind van Martinus Emmer en Maartje Stolp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jitske Bultstra (overleden in 1962), een kind van Jan Bultstra en Geesje Hummel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Bultstra (overleden in 1962), een kind van Jan Bultstra en Geesje Hummel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.