Stamboom Van Beveren uit Wassenaer

Foto van André van Beveren

De publicatie Stamboom Van Beveren uit Wassenaer is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.264 personen. Vanwege privacy zijn 635 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bij het samenstellen van mijn stamboom ben ik bijzondere dank verschuldigd aan broers van mijn vader welke de eerste onderzoeken hebben gedaan. Daarnaast mocht ik veel gegevens ontvangen van G.J. van Beveren uit Den Haag. Zijn aanvullingen zijn van onschatbare waarde voor de stamboom, want bij later onderzoek bleken de gegevens correct te zijn. Helaas is de afkomst van de tot dusverre stamvader niet volledig duidelijk waardoor zijn afkomst niet aantoonbaar is. Velen die ook deze familienaam onderzoeken koppelen namelijk heel gemakkelijk verschillende 'van Beveren' families aan elkaar, en wekken daardoor de indruk van belangrijke geslachten afkomstig te zijn. Dat moet eerst maar eens bewezen worden, is mijn stelling. Daarom ben ik nog op zoek naar meer gegevens van mijn voorvader Dirk van Beveren, die rond 1700 diverse kinderen liet dopen in Wassenaar.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van André van Beveren
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!