Stamboom van Alle STEENIS/STEENES'en » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 41:

Sjoerd Radsma is geboren op 21 januari 1886 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jitze Haasdijk is geboren op 5 februari 1886 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Thomaske van der Veer is geboren op 28 januari 1889 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Neeltje (Nellie) Boonstra is geboren op 12 oktober 1889 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fokje Maria Kramer is geboren op 22 mei 1891 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Flaman is geboren op 16 mei 1896 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Engelbertus Theodurus Johannes Philippus Neomagus en Arnolda Stevendina Offerhaus zijn getrouwd op 18 januari 1899 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaasje de Vries is geboren op 4 augustus 1899 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoekje van der Hoek is geboren op 25 december 1901 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Janke Winkler is geboren op 14 januari 1903 te Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.