Stamboom Familie Top

Foto van J.J. Top
De publicatie Stamboom Familie Top is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.727 personen. Vanwege privacy zijn 289 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 13 april 2020.


Beste lezers,

Genealogieonline is voor mij een goed hulpmiddel om mij te wijzen op plaatsen, door andere stambomen e.d. waar ik anders niet gekomen was en ben ze en mede genealogen dankbaar voor de hulp en hoop anderen ook te helpen.

Naast de naam TOP heb ik mij ook toegelegd op de namen direct betrokken aan onze familienaam Top uit het Westerkwartier in de provincie Groningen. De betrokken namen zijn: naast Top, Moerman, Nobach, Klunder en Beers en Bax uit Ned. Indië.

Als u vragen hebt, aanvullingen of verbeteringen? Dan hoor ik het graag van u. Ik hoop dat we in de toekomst elkaar kunnen blijven helpen en aanmoedigen. Succes allen.

Met vriendelijke groet, Jon Top

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!