genealogieonline

Stamboom Familie Top

Foto van J.J. Top

De publicatie Stamboom Familie Top is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 2.747 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 269 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Beste lezers,

Genealogieonline is voor mij een goed hulpmiddel om mij te wijzen op plaatsen, door andere stambomen e.d. waar ik anders niet gekomen was en ben ze en mede genealogen dankbaar voor de hulp en hoop anderen ook te helpen.

Naast de naam TOP heb ik mij ook toegelegd op de namen direct betrokken aan onze familienaam Top uit het Westerkwartier in de provincie Groningen. De betrokken namen zijn: naast Top, Moerman, Nobach, Klunder en Beers en Bax uit Ned. Indië.

Als u vragen hebt, aanvullingen of verbeteringen? Dan hoor ik het graag van u. Ik hoop dat we in de toekomst elkaar kunnen blijven helpen en aanmoedigen. Succes allen.

Met vriendelijke groet, Jon Top


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!