genealogieonline

Stamboom Steenbergen/de Vries en van 't Ende/Staal

Foto van Marcel Steenbergen

De publicatie Stamboom Steenbergen/de Vries en van 't Ende/Staal is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.309 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 68 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Sinds een aantal jaren ben ik bezig met mijn eigen stamboom.
Mijn Oom had van de familie de Vries en Brink al een hoop uitgezocht en ik mocht zijn gegevens gebruiken.
Nu ik 2 dochters heb, wil ik vooral voor hun ervoor zorgen dat ze weten wie hun voorouders waren.

Mochten er mensen zijn die aanvullingen hebben of beter nog, verbeteringen of foto's die in mijn stamboom zouden kunnen en mogen dan houd ik mij ten zeerste aanbevolen. Ik vind het altijd geweldig om alles zo compleet mogelijk te maken. Dus schroom niet om contact met mij te zoeken.

Bronvermeldingen staan er bijna altijd bij, ik heb vooral gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheden van: wiewaswie, genlias, familysearch, geneanet, genealogieonline, openarch.

Graag wil ik in het bijzonder de heer J. Arends bedanken voor alle informatie over de familie de Vries en Arends.

De foto's en afbeeldingen zijn vooral afkomstig van genealogieonline, familysearch, graftombe.nl en onlinebegraafplaatsen, maar ik heb er ook een aantal mogen ontvangen van familieleden of uit eigen bezit.

Ook heb ik een voor mij unieke foto kunnen bemachtigen op hercules-deventer.nl van mijn opa en diens broer.

De website Kranten.kb.nl is een belangrijke bron geweest voor een aantal krantenknipsels


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!