Stamboom Arends

Foto van Jop Arends
De publicatie Stamboom Arends is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.280 personen. Vanwege privacy zijn 14 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 7 maart 2013.


Welkom op deze website .
Deze stamboom is nog in ontwikkeling en zal in de tijd verder gecomplementeerd worden met gegevens welke ik nog nader moet uitwerken.

Voor een overzicht van de familieverbanden verwijs ik naar Frederika Arends waar een kwartierstaat is opgenomen.

Het staat iedereen vrij de gegevens op deze site over te nemen, echter met het vriendelijk verzoek onder vermelding van het bronnenmateriaal of verwijzing naar deze website.

Veel dank is verschuldigd aan de Heer S.Zanoli
wie mij veel gegevens heeft verstrekt over de
Familie Adels/Wedeking.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!