Stamboom Spapens-Luijpen en Michielsen-van Loosdrecht

Foto van Gerard Spapens
De publicatie Stamboom Spapens-Luijpen en Michielsen-van Loosdrecht is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26.671 personen. Vanwege privacy zijn 4.492 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 26 februari 2024.


Deze publicatie bevat familiegegevens van Spapens en Luijpen (mijn familietak) en Michielsen en van Loosdrecht (de familietak van mijn echtgenote) Een deel van de informatie overlapt met de genealogiegegevens van de Heemkundekring Loon op 't Sandt (https://www.genealogieonline.nl/genealogiebestand-heemkundekring-loon-op-t-sandt/)  Hebt u vragen, correcties of aanvullingen dat hoor ik dat graag

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Gerard SpapensGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 255 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!