Genealogie Loon op Zand

Foto van Gerard Spapens
De publicatie Genealogie Loon op Zand is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 13 september 2021.


Ik ben gestart met het verzamelen van stamboomgegevens in ca 1980. De gegevens ingevoerd in pakket Stamboom 1.5 De Luxe vanaf 1998 en vanaf 2006 in het programa Aldfaer.
In de winter 2009-2010 veel gedaan met name veel van de gegevens van voor 1700 en de informatie over testamenten en andere akten aan de hand van o.a. artikelen van Jef van Gils in "de brabantse leeuw" van 1979 en 1980 genaamd "Spapen is de zoon van de paap".
Vanaf 2015 tevens gewerkt ten behoeve van de Heemkundekring Loon op 't Sandt

De familiestambomen zijn gepubliceerd in dit account op https://www.genealogieonline.nl/stamboom-spapens-luijpen-en-michielsen-van-loosdrecht/

De gegevens ten behoeve van de heemkundekring die op deze site stonden zijn overgedragen per 1 september 2021 en zijn gepubliceerd op https://www.genealogieonline.nl/genealogiebestand-heemkundekring-loon-op-t-sandt/
Daar kunt u vinden wat voorheen op deze site stond

Er is wel een gedeeltelijke overlap tussen de gegevens van de Heemkundekring en mijn familiegegevens

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamenAndere publicatie van Gerard SpapensGevonden online scans Scans zoeken

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!