Stamboom Somers

Foto van Jos Peters

De publicatie Stamboom Somers is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.978 personen. Vanwege privacy zijn 30 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Mijn onderzoek naar deze tak van mijn familie gaat terug tot Henricus Zomers, geboren in Westfalen in Duitsland.  Henricus is getrouwd met Debora Janssen en overlijdt in 1695. Door de eeuwen heen is de naam Somers afwisselend veranderd in Zomers, Soomers, Sommers en zelfs Seumers. De Somersen is een geslacht van boeren, handelaren, caféhouders, bakkers of een mengeling van een en ander. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Jos Peters
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!