genealogieonline

Stamboom Van Boxtel

Foto van Jos Peters

De publicatie Stamboom Van Boxtel is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 406 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Mijn naam is Jos Peters. Ik houd me sinds 1980 bezig met genealogisch onderzoek naar onder meer deze familie.

Mijn zoektocht voert terug tot circa 1710 als Peter Fredericq van Boxtel geboren wordt. Hij trouwt met ene Jenneke en samen krijgen zij tenminste 1 kind Jan Peter Fredericq van Boxtel, geboren in Veghel op 4 mei 1740. Hij huwt op 13 mei 1770 met Johanna Maria Petrus van Lieshout en samen krijgen zij 12 kinderen.

Als u mij verder kunt helpen met mijn zoektocht, dan zou ik u daarvoor zeer erkentelijk zijn.

Ik hoor graag


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jos Peters


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!