Stamboom Schackman-Arink-Tel-Keijzer

Foto van Frits Arink
De publicatie Stamboom Schackman-Arink-Tel-Keijzer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.263 personen. Vanwege privacy zijn 827 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 5 november 2022.


De Stamboom Schackman bevat brongegevens en data uit eerder onderzoek door de heer Piet Bronfrer, overleden. De gegevens hebben betrekking op leden van de Schackmann familie die oorspronkelijk vanuit Dorsten, Alt-Schermbeck en Borken in Westfalen naar Nederland zijn gekomen, eerst naar Utrecht en vandaar naar andere plaatsen, o.a. Haarlem en Loosduinen.

Bevat tevens deelgenealogien van de andere genoemde families uit eigen onderzoek. Naar de oorsprong en details van deze families wordt verdere research gedaan. Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Frits Arink
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!