Stamboom Sanders Overbetuwe

Foto van Rob Hermsen
De publicatie Stamboom Sanders Overbetuwe is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 171 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 25 februari 2024.


Het betreft een overzicht van de nazaten van de familie Sanders uit de huidige gemeente Overbetuwe, m.a.w. afkomstig uit Elst (Eimeren), Driel of Oosterhout.

Uiteraard is een relatie met de familie Sanders Lingewaard aanwezig en overlappen elkaar door huwelijkse relaties.

Om te vermijden dat personen in de stamboom rondspoken, heb ik waar mogelijk een koppeling gemaakt met de bestaande bronnen in archiefbestanden. Daar waar geen aanwijzingen gevonden kunnen worden, heb ik volstaan met een opmerking over het ontbreken van documenten. Het betreft in die gevallen een aanname met betrekking tot geboorte (doop), huwelijk of overlijden.

Uitgangspunt blijft de vermelding van een bron waarop de gegevens zijn gebaseerd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Rob Hermsen

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Rob Hermsen

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!