Stamboom Rijkeboer-Dikker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 131:

Aart Hardeman en Mietje Marcus zijn getrouwd op 28 mei 1887 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem van Putten en Hendrina Giesbert zijn getrouwd op 10 november 1887 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Sijbranda ten Cate is overleden op 10 september 1888 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Gerridina Slot is geboren op 13 februari 1890 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Hendrik van Putten is geboren op 6 juni 1890 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wicher Rijkeboer en Hendrika Geertruida Roelofs zijn getrouwd op 10 juni 1890 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Rijkeboer is geboren op 27 februari 1891 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Margaretha Rijkeboer is geboren op 25 april 1892 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Bernard Blijdensteijn en Daatjen Warnaars zijn getrouwd op 12 mei 1892 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonie Grevenstuk en Froukeje van der Sloep zijn getrouwd op 4 augustus 1892 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.