Stamboom Rijkeboer-Dikker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 131:

Gerard Hendrik Johannes Baarslag en Gerridina Johanna Aaltjen Stevens zijn getrouwd op 1 juni 1865 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Walker en Anna Daniëla Brink zijn getrouwd op 30 maart 1867 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Daatjen Warnaars is geboren op 13 juni 1867 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannes Ribbels en Hermina Gerritsen zijn getrouwd op 22 oktober 1868 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Ribbels is geboren op 26 maart 1872 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Andreas Baarslag is geboren op 17 augustus 1873 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Wagelaar is geboren op 26 april 1875 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Naatje Nijland is geboren op 16 augustus 1877 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonij Cornelis Slot en Gerridina Schouwink zijn getrouwd op 24 februari 1882 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hermina Gerritsen is overleden op 11 juni 1884 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.