Stamboom Peek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 118:

Anna Elisabeth de Jong is overleden op 11 november 1836 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernardus Heesen is geboren op 27 december 1836 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Aleida van Vuuren is geboren op 20 oktober 1837 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Carolina Bohle is geboren op 7 december 1837 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerritje Besselink is geboren op 7 december 1837 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendricus Gerhardus Koppers en Judith van Bree zijn getrouwd op 21 januari 1839 in Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerritdina Abbink is geboren op 24 februari 1840 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Alida Verschuur is overleden op 22 maart 1841 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrikus Eltink is geboren op 25 mei 1841 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna van de Pavert is geboren op 28 april 1842 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.