Stamboom Peek

Foto van Gert-Jan Peek
De publicatie Stamboom Peek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 44.047 personen. Vanwege privacy zijn 2.857 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 juni 2023.


Sinds eind 2003 heb ik me gestort op het achterhalen van mijn voorouders. Ik heb zeer veel gehad aan de toenmalige online database Genlias (nu wiewaswie.nl en openarchieven.nl), zonder die online databases had ik nooit zover kunnen komen als dat ik nu ben. Ook diverse online publicaties van anderen hebben bijgedragen aan de snelle groei van mijn stamboom database. Mijn vader bedank ik hierbij voor zijn inspanningen met het fysieke archiefonderzoek waardoor de nodige verbanden konden worden geverifieerd. Tevens ben ik dank verschuldigd aan Jan en Johan Denters en Wim Verhoef die voor grote onderdelen van de betreffende familietakken verantwoordelijk zijn en waarvan bijdragen in de stamboom opgenomen zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!