Stamboom Peek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111 - 116 van 116:

Johannes Hermanus Beuting is overleden op 23 oktober 1943 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerrit Raven is overleden op 17 juni 1944 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrikus Meijer is overleden op 18 mei 1945 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Christiaan Terlouw is overleden op 11 juni 1945 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Godefridus van Midden is overleden op 2 juli 1945 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Martinus Ludovicus van den Berg is overleden op 10 april 1950 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.