Stamboom Pasman-Kuit » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 1.478:

Kornelsien Severwien is geboren op 13 oktober 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Kruize is geboren op 3 december 1816 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Vogeltje Heimans van der Hove is geboren op 24 januari 1817 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Tempel is geboren op 27 februari 1817 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heepkedina Frans Dresselhuis is geboren op 18 juni 1817 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Evert Vleisman is overleden op 4 september 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Wieringa en Diewertje Tjeerts Lantinga zijn getrouwd op 6 september 1817 in Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jakob Roelfs Hazekamp en Janna Gerrits Wieringa zijn getrouwd op 6 september 1817 in Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geessien Orsel is geboren op 22 december 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmina Emes Bos is geboren op 13 januari 1818 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.