Stamboom Pasman-Kuit » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.478:

Heepke Smit is geboren op 22 januari 1815 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gesijna Klugkist is geboren op 2 februari 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gesijna Klugkist is overleden op 13 februari 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hekkema en Charlotta Catharina Barlinckhof zijn getrouwd op 16 februari 1815 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Josef van der Hove is geboren op 10 maart 1815 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Johannis Frielink en Martje Derks Stol zijn getrouwd op 10 maart 1815 in Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Lambert Tempel is geboren op 26 maart 1815 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klaas Orsel is geboren op 1 april 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aalderik Severwien en Grietje Mennes zijn getrouwd op 28 mei 1815 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cranenborg is overleden op 6 juli 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.