Stamboom Oudheusden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 308:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Paulus van de Velde (1874-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Paulus van de Velde.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Abraham Van Amstel (1876-1962) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Abraham Van Amstel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van Balen (1876-1964) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van Balen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Elisabeth De Ridder (1877-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Elisabeth De Ridder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertrui van Oudheusden (1877-1960) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertrui van Oudheusden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Nijhuis (1877-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Nijhuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Kappetein (1878-1940) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Kappetein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bastiaan Geerts (1878-1966) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bastiaan Geerts.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Greven (1878-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Greven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lena van der Linde (1878-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lena van der Linde.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.