Stamboom Oudheusden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 301 - 308 van 308:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Helena van Oudheusden (1948-2020) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Helena van Oudheusden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Mari Johannes Nieuwenhuizen (1950-1984) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Mari Johannes Nieuwenhuizen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arie van Oudheusden (1951-1987) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arie van Oudheusden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bastiaantje de Jong (1951-2006) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bastiaantje de Jong.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Alida Westerhout (1953-1997) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Alida Westerhout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Matthijs Gerard Van Oudheusden (1957-2014) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Matthijs Gerard Van Oudheusden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johan Van Oudheusden (1967-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johan Van Oudheusden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Olie (????-2011) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Olie.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.