Stamboom Oudheusden

Foto van Claudia Vreugdenhil
De publicatie Stamboom Oudheusden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.144 personen. Vanwege privacy zijn 2.158 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 31 juli 2022.


De familienaam van Oudheusden, van Outheusden, Oudheusden Deze stamboom is mede door diverse mensen tot standgekomen. Met hulp van Dhr Wim van Oudheusden en Mevr Herma Gumpert hebben wij deze stamboom onderzocht en zijn nog steeds daar mee bezig.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Claudia Vreugdenhil
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!