Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 33.031:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmpjen Mulder (geboren in 1812), een kind van Harmen Mulder en Hendrina van de Wetering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annigje Meijer (overleden in 1812), een kind van Jan Meijer en Berendje Gerrits Kanis, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrik Meijer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Dijkslag (geboren in 1812), een kind van Hendrik Dijkslag en Janna Westerveld, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Dijkslag

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Teune (geboren in 1812), een kind van Peter Teune en Elsje Jans Teune, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Brummel (geboren in 1812), een kind van Lammert Derks Brummel en Janna Peters Jonker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltjen Landman (geboren in 1812), een kind van Aart Dries Landman en Geesjen Klaasen Kragt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stijntje Vinke (geboren in 1812), een kind van Hendrik Beerds Vinke en Reintje Peters van de Kerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Kragt (geboren in 1813), een kind van Hendrik Heimerigs Kragt en Aaltjen Egberts Nies, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Klomp (overleden in 1813), een kind van Hendrik Peters Klomp en Hendrina Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Coster (overleden in 1813), een kind van Gerrit Jan Coster en Catharina Judith Hofkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.