Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 33.031:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Meijer (overleden in 1812), een kind van Berend Jans Meijer en Janna Tijmens Kamphuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmpjen Nijland (geboren in 1812), een kind van Jan Gerrits Nijland en Petertje Zwakenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus van den Bosch (geboren in 1812), een kind van Jan Harmens van den Bosch en Egbertje Jans Kleij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gradus Nijhof (geboren in 1812), een kind van Evert Nijhof en Janna Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gradus Nijhof (geboren in 1812), een kind van Evert Nijhof en Janna Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Aleida van Velsen Coster (geboren in 1812), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Wissink (overleden in 1812), een kind van Gerrit Wissink en Elisabeth Slot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Velde Harsenhorst (geboren in 1812), een kind van Jan Willems de Velde Harsenhorst en Elsje Martens Holtland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Nijhof (geboren in 1812), een kind van Andries Nijhof en Fenne Amelink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrik Nijhof

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Nijhof (geboren in 1812), een kind van Andries Nijhof en Fenne Amelink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrik Nijhof

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.