Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 33.031:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van den Berg (overleden in 1811), een kind van Hendrik van den Berg en Hendrikje Derks Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van den Berg (geboren in 1811), een kind van Hendrik van den Berg en Hendrikje Derks Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerregien Veluwenkamp (geboren in 1812), een kind van Gerrit Gerrits Veluwenkamp en Grietje Hofman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikje Vaandering (geboren in 1812), een kind van Jan Hendriks Vaandering en Berendje Gerrits Kanis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Julius Lambert Coster (overleden in 1812), een kind van Gerrit Jan Coster en Catharina Judith Hofkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Bekhuis (overleden in 1812), een kind van Gerrit Hendrik Bekhuis en Engele Mensink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joannes Bekhuis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Bekhuis (geboren in 1812), een kind van Gerrit Hendrik Bekhuis en Engele Mensink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joannes Bekhuis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Bastiaan (geboren in 1812), een kind van Gerrit Bastiaan en Hendrikje Bastiaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Rietberg (geboren in 1812), een kind van Jan Rietberg en Willempje Naberman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigjen van Ogtrop (geboren in 1812), een kind van Jan Jacobs van Ogtrop en Janna Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.