Stamboom Molenaar

Foto van Tiny van Teulingen
De publicatie Stamboom Molenaar is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.119 personen. Vanwege privacy zijn 33 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 29 april 2023.


Sinds september 2008 ben ik op zoek naar mijn voorvaderen en ben ik aangekomen bij Ariën Jansz. Molenaar, geboren op 26-08-1685 te Petten. Het uitganspunt van mijn zoektocht was mijn Opa, Pieter Molenaar, geboren 1 maart 1896 te Den Helder, die ik intussen heb gevonden. Heeft u eventuele aanvullingen en/of verbeteringen, dan zou ik die graag van u ontvangen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!