Stamboom Millecam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 814:

Geertje VAN DEN HEUVEL is geboren op 26 december 1796 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan VAN DALEN is geboren op 8 november 1799 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

IJda VAN ANROOIJ is geboren op 21 mei 1800 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Engeltje VERMEULEN is geboren op 13 oktober 1800 te Heerewaarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerewaarden » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrikus BAKHUIZEN is geboren op 4 mei 1801 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter Brandse VAN DRUTEN en Hendrika VAN MEENEN zijn getrouwd op 6 mei 1801 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elizabeth VAN ANROOIJ is geboren op 7 augustus 1801 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacoba VERVOORN is geboren op 28 januari 1802 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elia DE KONING is geboren op 24 mei 1802 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje VERVOORN is geboren op 18 september 1802 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.