Stamboom Millecam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 814:

Cornelis VAN BENTUM is geboren op 16 oktober 1789 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna DAGGELDER is geboren op 10 november 1789 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Teuntje VAN HELVOORT is geboren op 9 oktober 1791 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannis Hendrik HOPPE is geboren op 8 maart 1792 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje VAN GIESSEN is geboren op 21 augustus 1792 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirkje VAN WEES is geboren op 12 juni 1794 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peternella VAN DEN OEVER is geboren op 15 februari 1795 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Daniël VAN ALPHEN is geboren op 23 april 1795 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria DE VRIES is geboren op 1 november 1796 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neelke VAN DEN ANKER is geboren op 27 november 1796 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.