Stamboom Millecam

Foto van Ton Millecam

De publicatie Stamboom Millecam is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 61.185 personen. Vanwege privacy zijn 6.703 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Mijn naam is Ton (Anton) Millecam en ik ben sinds 1990 bezig met onderzoek. Veel heb ik via genlias kunnen vinden, maar er zijn ook al diverse dagen in de diverse archieven doorgebracht. Dit zal voor de meesten onder ons wel gelden. Ik hoop door deze publicatie in contact te komen met mede-stamboomonderzoekers om op deze manier nog ontbrekende gegevens met elkaar te kunnen uitwisselen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!