genealogieonline

Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen

Foto van Hans Middendorp

De publicatie Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.829 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 477 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In 1814 trouwt Tallechien Jans Diepen uit Oude Pekela met Johan Everhard Mittendorf uit Belm bij Osnabrück. Het huwelijk wordt voltrokken in Loppersum en hun kinderen worden geboren in Wirdum, één van de dorpjes van Loppersum. De achternaam Mittendorf 'vernederlandst' via Mittendorp naar Middendorp. Slechts één tak gaat verder onder de naam Mittendorp.

De genealogische informatie is gebaseerd op internetstudie, met name 'genlias', 'drenlias' en 'alle groningers', en andere stambomen gpubliceerd op internet. Caveat Emptor! Opmerkingen & aanvullingen altijd welkom!

*Hans Middendorp is een achterkleinzoon van Jacobus Middendorp (b.1866) x Hendrikje Kraster (b.1861).
Zie ook: "Stamboom Kraster uit de Kalkwijk bij Sappemeer in Groningen": www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Vorige versies:

1.283 personen  (juli 2012)
1.568 personen (april 2019)

 

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!