genealogieonline

Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen

Foto van Hans Middendorp

De publicatie Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.137 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 223 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In 1814 trouwt Tallechien Jans Diepen uit Oude Pekela met Johan Everhard Mittendorf uit Belm bij Osnabrück. Het huwelijk wordt voltrokken in Loppersum, en de kinderen worden geboren in Wirdum, één van de dorpjes van Loppersum. De achternaam Mittendorf vernederlandst via Mittendorp naar Middendorp. Slechts één tak gaat verder onder de naam Mittendorp.

De genealogische informatie is gebaseerd op internetstudie, met name 'genlias', 'drenlias' en 'alle groningers', en andere stambomen gpubliceerd op internet. Caveat Emptor! Opmerkingen & aanvullingen altijd welkom!

*Hans Middendorp is een achterkleinzoon van Jacobus Middendorp (b.1866) x Hendrikje Kraster (b.1861). Zie: "Stamboom Kraster uit de Kalkwijk bij Sappemeer in Groningen"
www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Vorige versie: 21 juli 2012 gegevensverzameling: 830 personen
Laatste Update: 18 juli 2012 gegevensverzameling 1283 personenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!