Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen

Foto van Hans Middendorp
De publicatie Family Tree Stamboom Middendorp uit Loppersum en Delfzijl in Groningen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.778 personen. Vanwege privacy zijn 528 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 29 januari 2020.


In 1814 trouwt Tallechien Jans Diepen uit Oude Pekela met Johan Everhard Mittendorf uit Belm bij Osnabrück. Het huwelijk wordt voltrokken in Loppersum en hun kinderen worden geboren in Wirdum, één van de dorpjes van Loppersum. De achternaam Mittendorf 'vernederlandst' via Mittendorp naar Middendorp. Slechts één tak gaat verder onder de naam Mittendorp.

De genealogische informatie is gebaseerd op internetstudie, met name 'genlias', 'drenlias' en 'alle groningers', en andere stambomen gpubliceerd op internet. Caveat Emptor! Opmerkingen & aanvullingen altijd welkom!

*Hans Middendorp is een achterkleinzoon van Jacobus Middendorp (b.1866) x Hendrikje Kraster (b.1861).
Zie ook: "Stamboom Kraster uit de Kalkwijk bij Sappemeer in Groningen": www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Vorige versies:

1.283 personen  (juli 2012)
1.568 personen (april 2019)

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Hans Middendorp

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Hans Middendorp

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!