De temperatuur op 2 november 1924 lag tussen 12,1 °C en 14,9 °C en was gemiddeld 13,4 °C. Er was 2,8 mm neerslag. Er was 0.3 uur zonneschijn (3%). De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
17 februari » Johnny Weissmuller verbetert in Miami zijn eigen wereldrecord op de 100 meter vrije slag tot 57,4. Het oude record (58,6) stond sinds 9 juli 1922 op naam van de Amerikaanse zwemmer en latere filmster (Tarzan).
25 juni » Albert Calmette en Camille Guérin introduceren het vaccin tegen tuberculose.
20 september » In Duitsland wordt het Gotische schrift officieel vervangen door het Latijnse.
2 november » Het Uruguayaans voetbalelftal wint voor de vijfde keer de Copa América door in de slotwedstrijd met 0-0 gelijk te spelen tegen naaste belager Argentinië.
20 december » Adolf Hitler wordt vrijgelaten. Tijdens zijn gevangenschap heeft hij het eerste deel van Mein Kampf geschreven.
28 december » TIGR, de eerste illegale gewapende verzetsorganisatie tegen het fascisme in Europa wordt opgericht in Triëst (Italië).
Trouwdag 7 februari 1952
De temperatuur op 7 februari 1952 lag tussen 3,9 °C en 6,4 °C en was gemiddeld 5,3 °C. Er was 0.2 mm neerslag gedurende 0.3 uur. Er was 0.1 uur zonneschijn (1%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
17 februari » Kees Broekman wint de eerste Nederlandse medaille tijdens Olympische Winterspelen.
27 mei » Verdrag tot oprichting van de Europese Defensiegemeenschap (EDG).
24 juni » In Duitsland verschijnt de eerste Bild Zeitung.
23 juli » Asnoldo Devonish wint de bronzen medaille op het onderdeel hink-stap-sprong bij de Olympische Spelen en daarmee de eerste olympische plak ooit voor Venezuela.
23 september » Richard Nixon houdt zijn "Checkers"-toespraak (genoemd naar zijn cockerspaniël Checkers)
5 december » De eerste keer dat Sinterklaas op de Nederlandse televisie wordt ontvangen. Presentatrice is Mies Bouwman die deze taak vervult tot 1973.
Dag van overlijden 11 november 1987
De temperatuur op 11 november 1987 lag tussen 6,1 °C en 10,9 °C en was gemiddeld 8,5 °C. Er was 7,0 mm neerslag gedurende 11,8 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
20 juni » In het Eden Park-stadion in Auckland wint gastland Nieuw-Zeeland het eerste officiële wereldkampioenschap rugby door Frankrijk in de finale met 29-9 te verslaan.
4 juli » Oprichting van de Nationale Democratische Partij in Suriname.
14 juli » Een camping in Le Grand-Bornand wordt tijdens noodweer overspoeld door de buiten haar oevers getreden rivier Borne. 23 mensen komen om het leven.
19 augustus » Bloedbad in Hungerford.
3 september » Legermajoor Pierre Buyoya pleegt een staatsgreep in Burundi en zet president Jean Baptiste Bagaza af.
12 december » In Berlijn, Kreuzberg 36 komt het tot heftige rellen tussen krakers en politie naar aanleiding van sanering van de wijk.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I47240.php : benaderd 9 mei 2025), "Jacobus Nicolaas "Co" Reuvers (1924-1987)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.