Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.118:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Labrijn (1819-1819) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Labrijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Egbert van Manen (1819-1872) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Egbert van Manen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arent van Heerde (1819-1898) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arent van Heerde.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van den Bosch (1819-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van den Bosch.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Cornelia Carbentus (1819-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Cornelia Carbentus.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trijntje Huisman (1821-1905) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trijntje Huisman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Theodorus van Gogh (1822-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Theodorus van Gogh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aletta Bergman (1822-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aletta Bergman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Janna Voogt (1822-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Janna Voogt.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aaltje Gerritsen (1823-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aaltje Gerritsen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.