Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.118:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Veldhuizen (1810-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Veldhuizen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Mast (1810-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Mast.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Arendina Cornelia Keiser (1811-1863) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Arendina Cornelia Keiser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Jansen (1811-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dorothea Maria van Gogh (1815-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dorothea Maria van Gogh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Poelman (1815-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Poelman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van Gogh (1817-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van Gogh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Reinier van der Vecht (1817-1886) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Reinier van der Vecht.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van 't Riet (1817-1886) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van 't Riet.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aalbert van Dijkhuizen (1817-1906) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aalbert van Dijkhuizen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.