Stamboom Meurer - Van Woerkens

Foto van Christiaan
De publicatie Stamboom Meurer - Van Woerkens is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 25.581 personen. Vanwege privacy zijn 1.831 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 12 september 2023.


De informatie op deze site is meestal ontleend aan openbare bronnen en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. De gepresenteerde informatie bevat gegevens die zijn ontleend aan klappers, bronbewerkingen op internet of verkregen via derden. Lang niet alle gegevens heb ik in de originele bronnen nagetrokken. Onvolkomenheden sluit ik dan ook niet uit! Er is rekening gehouden met de archiefwet en de wet op de privacy. Uw aanvullingen en correcties zijn altijd welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Christiaan
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!