Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 526:

Lammert de Groot is geboren op 4 maart 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arnold Fredrik Reinhart Cramer von Baumgarten is geboren op 7 maart 1820 te Eenrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Eenrum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Carel Willem de Rochefort is geboren op 11 maart 1821 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ite ter Veer en Anje Poelman zijn getrouwd op 19 april 1821 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacob Warmolt Keiser is overleden op 17 augustus 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Riender van Til is geboren op 9 januari 1822 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Louwke ter Veer is geboren op 18 januari 1822 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Riender van Til is overleden op 29 januari 1822 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marcus Leonardus Broese en Debora Cannegieter zijn getrouwd op 16 april 1822 in Ten Boer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ten Boer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wytse Hazenberg is overleden op 29 juli 1822 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.