Stamboom Meurer - Van Woerkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 521 - 526 van 526:

Hiltje Renkema is overleden op 27 januari 1956 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rintk de Jong is overleden op 25 augustus 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Coenraad Hendrik van Schuijlenborgh is overleden op 3 juni 1958 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Maria Wels is overleden op 19 oktober 1959 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Adrianus van der Veer is overleden op 17 januari 1963 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirk van der Vegt is overleden op 15 juni 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.